Expozitie Biblioteca Judeteana Baia Mare

 

          In data de 08.09.2015, in cadrul expozitiilor itinerante ”Cazinoul din Constanta – scurta istorie in Imagini” si ” Constanta – Cladiri de patrimoniu semnate de arh. Victor Stephanescu” a avut loc la Baia Mare vernisajul expozitiei. Foayerul Bibliotecii Judetene din Baia Mare gazduieste expozitia dedicata cladirilor semnate de arh. Victor Stephanescu, unde poate fi vizionata pana in data de 16 septembrie 2015.

          Dupa aceasta data, cele doua expozitii se vor reuni si vor fi expuse in cadrul Centrului de Arhitectura, Cultura Urbana si Peisaj “Uzina de Apa” Suceava. Aici pot fi vizionate intre data de 18 septembrie si 28 septembrie 2015, dupa care, expozitia face o ultima oprire in capitala tarii, Municipiul Bucuresti. Aici va fi expusa intre data de 01 octombrie si 10 octombrie 2015 in cadrul Muzeului Municipiului Bucuresti – Casa Cesianu.

          In continuare va prezentam cateva fotografii de la vernisajul expozitiei ” Constanta – Cladiri de patrimoniu semnate de arh. Victor Stephanescu” care a avut loc in data de 08.09.2015 in Foayerul Bibliotecii Judetene din Baia Mare. 

 

 

 

 

This entry was posted in Noutăţi, Presă. Bookmark the permalink.