CASA ARHITECTULUI – SEDIUL O.A.R. – DOBROGEA

 

 

“7 zile pentru Casa Arhitectului”

 

Ziua 1 Vineri: 05 APRILIE au început lucrările de îndepărtare a molozului, gunoaielor, elementelor din clădire ce s-au prăbuşit natural, şi cele care sunt în pericol de prăbuşire.
Ziua 2 Sâmbătă: 06 APRILIE au fost scoase din clădirea de pe Bd. Ferdinand, cea mai mare parte a molozului, gunoaielor, etc. Lucrările au început la ORA 8:00 şi s-a lucrat nonstop până la ORA 18:00.
 Prezent din partea ordinului, la fata locului, a fost domnul arhitect Radu Cornescu.
Ziua 3 Luni: 08 APRILIE au fost dezafectate elementele de planşeu şi acoperiş rămase “încă” din clădirea de pe bd. Ferdinand.
Ziua 4 Marţi: 09 APRILIE a fost evacuată cantitatea de moloz, gunoaie, etc. din curtea NOASTRĂ, au fost încărcate 10 camioane de 12 TONE.
Ziua 5 Miercuri: 10 APRILIE 2013,  se curate în continuare elementele de clădiri ce s-au prăbuşit natural şi anexă clădire P+1 – ataşată şi desprinsă ( foste grupuri sanitare) în tot acest timp a fost efectuată mărirea desfăşurării lucrărilor  - imortalizate de arh. Radu Cornescu.
Ca program de vizite: 9:00 – 16:00, curioşii pot să arunce o privire  şi să se informeze de lucrări  pe pagina noastră electronică, dar şi la faţa locului.
Urmează să se consolideze gardul împotriva intruşilor, până în prezent au fost cumpărate 3 lacăte şi lanţuri.
Dorim ca până la sfârşitul săptămânii să executăm cât mai mult din lucrările de CURĂŢIRE – ÎNDEPĂRTARE  moloz, gunoaie, părţi clădire cu un grad maxim de prăbuşire.
Au fost înaintate la Primăria Municipiului Constanţa documentaţia pentru această fază de  “ASANARE”.
Mulţumim anticipat pentru colaborarea şi participarea la CASA ARHITECTULUI!
 
 
 
 
Preşedinte,
Arh. Alexandru Bălan

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Informaţii, Noutăţi. Bookmark the permalink.